MØD LANDMANDEN BAG DINE ÆG

På Dueholm får vi udelukkende æg fra dygtige og samvittighedsfulde økologiske producenter som vi kan stå inde for.

Via kortet og søgefeltet herunder kan du finde frem til en række undersider hvor de enkelte landmænd og deres familier fortæller om sig selv. Du finder CHR-nummeret på ægget og ved at taste det ind i søgefeltet herunder kan du finde frem til præcis den producent der har leveret dine æg.

Dog kan der være perioder med særligt stort salg hvor vi er nødt til midlertidigt at købe økologiske æg fra andre pakkerier for at leve op til efterspørgslen. Også disse æg lever selvfølgelig op til alle økologi-reglerne.

Ægpakkeriet Dueholm er opkaldt efter en mere end 200 år gammel bondegård af samme navn, beliggende ved Hovedgård mellem Horsens og Aarhus. Gård
På en gård nær Holstebro bor Tove og Jørgen Lodberg, og her driver Jørgen Vinding Landæg sammen med tre ansatte. Fordelt på tre flokke er her i alt 9.000 høns,
I det smukke Himmerland, tæt ved Rold Skov og Mariager Fjord, bor Bente og Tommy på en gård, hvor de har 10.120 høns, fordelt på fire flokke.
Sammen med otte dygtige medarbejdere driver ægteparret Anita og Leif Mortensen økologisk landbrug på to ejendomme nær Løkken i Vendsyssel.
Karsten er tredje generation på gården Granly, hvor han bor sammen med sin kone. Sammen har de tre børn, hvoraf kun den yngste bor hjemme. Granly ligger vest for Hobro i et naturskønt område med skov og marker som nærmeste nabo.
Hvolbækgård ligger i landsbyen Hvolbæk mellem Odder og Skanderborg. Her bor Jytte og Uffe Stougaard i stuehuset, og i staldene og hønsegårdene har de 12.000 høns.
På tre ejendomme i Himmerland har Henrik Bredahl i alt 23.900 økologiske høns der lægger æg til Dueholm. Hønsene er delt op i i alt ni flokke, hver på højst 3.000 høns.
I landsbyen Gl. Hvam i Himmerland har Andre Hingstman en gård med 10.000 økologiske høns. Hønsene er delt op i fire flokke som har hver deres del af stalden og hver deres hønsegård.
Midt mellem Esbjerg og Vejle har Ingeborg og Brian Holm deres økologiske landbrug med høns og grise. Høns har de 9.000 af, fordelt på tre flokke,
Nær Brande i Midtjylland driver Jan Volmar og Birgit Hoffmann den økologiske gård Frydensbjerg sammen med en voksen søn og en medarbejder mere.
Dueholm er et aktivt landbrug med 18.000 glade ÆKO-høns og mere end 200 hektar økologisk planteavl.
I VESTJYLLAND NÆRMERE KVONG – IMELLEM TRAM OG VARDE, BOR FAMILIEN PAGÅRD, SOM BESTÅR AT ANNETTE OG BRIAN SAMT BØRNENE INGE, IDA OG ALEX.